Intensieve neurofeedback training

Het is ook mogelijk een intensieve neurofeedback training te volgen.

U komt dan twee weken lang, twee keer per dag voor een neurofeedback training. Hiernaast wordt u, indien nodig, op verschillende fronten begeleid. Zowel lichamelijk als psychisch.

Omdat in deze twee weken uw hersenen snel naar een gezondere balans getraind worden, is het raadzaam ervoor te zorgen dat uw lichaam zich meteen aan dit nieuwe evenwicht aan kan passen.

Uw hersenen gaan uw lichaam andere signalen geven en uw hersenen zullen anders gaan reageren op signalen van uw lichaam. Om uw lichaam te helpen zich aan de nieuwe gezonde balans aan te passen is het mogelijk een aantal keren in deze weken een lichaamsgerichte ontspannende behandeling te ondergaan, die tot doel heeft de lichaamsfuncties (o.a. stofwisseling, spieren) uit te balanceren.

’s Avonds en ’s nachts heeft u heel veel lichamelijke en psychische rust nodig en het is tijdens deze intensive van belang dat u zorgt dat u niet thuis meteen vol in het gezin mee moet draaien. Vlakbij deze neurofeedback praktijk kunt u een kamer huren in een in de natuur gelegen herberg/pension, en in alle rust wandelen in de natuur of gewoon heerlijk op uw kamer genieten van de stilte om u heen.

riviertjekl

Het voordeel van een intensieve neurofeedback training is dat het proces sneller gaat. U bent even helemaal uit de thuissituatie in een rustige, schone en natuurlijke omgeving en u hoeft niet voor uzelf te zorgen. U wordt verzorgd. Zo krijgt u de kans om helemaal bij u zelf te komen. Om los te laten wat u los wilt laten.

Brainbalance - praktijk voor neurofeedback