LORETA en SURFACE z-score neurofeedback

In deze praktijk wordt bij de neurofeedback gebruikt gemaakt van de nieuwste en momenteel de meest geavanceerde neurofeedback methode:

QEEG based LORETA Z-Score Neurofeedback en QEEG based Surface Z-Score Neurofeedback

LORETA staat voor Low Resolution Brain Electromagnetic Tomography. Toepassing van deze techniek maakt het mogelijk om het brein driedimensionaal te bekijken én te trainen. Probleemgebieden kunnen (vergelijkbaar met MRI) zeer nauwkeurig gelokaliseerd en getraind worden.
LORETA-KEY Viewer

Bij deze geavanceerde Z-score neurofeedback wordt er bij elke trainingssessie een nieuw QEEG gemaakt, waarvan de data meteen worden gerelateerd aan de Neuroguide database. De meetresultaten worden op deze manier de maatstaf voor de trainingssessie. Dit is zowel bij LORETA-Z-score, als bij Z-score Surface-neurofeedback het geval. Er wordt getraind vanuit de meest actuele situatie, gericht op de klacht van de te trainen persoon en/of op het gewenste te bereiken persoonlijke resultaat.

Sneller resultaat

In de USA en momenteel al op veel andere plekken in de wereld is deze methode al enige tijd in gebruik en daar blijkt dat het aantal trainingssessies met 30-50%, ten opzichte van klassieke neurofeedback, is verminderd.

Brainbalance - praktijk voor neurofeedback